Gaudiu de l’arrencada d’aquestes Festes de Nadal a Begues i fem possible, tots plegats, que els propers dies vinguin carregats d’il·lusió!

Aquest vespre, els colors de Nadal il·luminaran els carrers de Begues. A les 18 h tindrà lloc al passeig de l’Església l’acte d’encesa dels llums de Nadal, al qual us convido a tots i a totes. Serà un moment màgic, igual com aquesta època en la qual predominen els bons desitjos i l’esperit de pau, amor i generositat.

Per aquest motiu, també us encoratjo a compartir amb tot el veïnat de Begues l’alegria de donar sense esperar res a canvi, de passar temps amb els éssers estimats i de compartir moments inoblidables, així com la il·lusió per l’arribada d’un nou any ple de possibilitats i noves oportunitats.

Perquè a Begues som una gran família. Al llarg dels pròxims dies, ens trobarem al carrer en celebracions populars i tradicionals o a les botigues del poble, fent les compres habituals per a aquestes dates. Us animo a què participeu de l’extens programa d’activitats que hem organitzat des de l’Ajuntament, amb la col·laboració d’entitats locals.

Es tracta d’una programació per a totes les edats i de tots els àmbits: el cultural, el lúdic o el tradicional. Així, hi trobareu des del Caga Tió o la Cavalcada dels Reis d’Orient, fins espectacles per als més petits o activitats per al jovent, entre altres.

Nadal també és el moment de redescobrir el potencial del comerç local. No deixeu d’aprofitar la Fira de Nadal que es farà el 16 de desembre al passeig de l’Església i al carrer Major, ni la campanya comercial en la qual el comerç de proximitat vol palesar la seva força i empenta.

En resum, doncs, gaudiu de l’arrencada d’aquestes Festes de Nadal a Begues i fem possible, tots plegats, que els propers dies vinguin carregats d’il·lusió!