Les tasques de manteniment i renovació del pavelló esportiu se sumen al conjunt de treballs realitzats en els equipaments municipals en els darrers anys

Els serveis a les persones i com aquests incrementen la nostra qualitat de vida és la principal línia de treball de l’Ajuntament de Begues. Tinc el convenciment que, en especial en els últims anys, hem aconseguit fer un salt qualitatiu al respecte com mai s’havia experimentat a la nostra població. Si mirem només 10 anys enrere ens trobem amb un municipi ben diferent. I un dels motius que expliquen aquest canvi en els serveis a la nostra disposició és, sens dubte, la constant millora i ampliació de la xarxa d’equipaments dels quals disposem.

Actualment estem duent a terme els treballs de renovació del Pavelló Esportiu Jaume Viñas Pi, amb una important inversió de 110.000 €. Aquests treballs ens permetran fer front a millores essencials com el condicionament de la coberta que permetran potenciar l’ús d’un dels principals equipaments esportius que tenim a la nostra disposició.

És una actuació significativa que se suma a les moltes que s’han desenvolupat al nostre municipi, com la creació del centre de prestació de serveis per a la gent gran que ja ha entrat en servei. M’agradaria convidar-vos a reflexionar sobre l’impacte que aquest treball ha tingut en molt poc temps sobre el nostre dia a dia. En aquests últims anys hem posat en marxa la Biblioteca La Ginesta i el Centre Cívic El Roure; hem creat nous vestidors al camp municipal d’esports; s’ha creat una nova Oficina d’Atenció Ciutadana a Cal Pere Vell o hem realitzat nous espais d’ús públic al Petit Casal, per posar només alguns exemples.

Més enllà del que aquests projectes suposen com a actuacions urbanístiques i arquitectòniques, o el que hauran de suposar les que hauran de venir com el centre de recepció de visitant de la Cova de Can Sadurní, voldria que veieu aquests projectes com a impulsors de noves activitats de lleure i culturals, de serveis d’atenció a les persones o d’hàbits saludables. Els equipaments ens ajuden a viure millor al nostre municipi.