Aquests dies de celebracions tan especials ens conviden també a renovar la nostra confiança en el comerç local, com a element essencial de l’economia de proximitat.

Nadal és, tradicionalment, l’època de l’any més associada al consum. Són dates per a fer regals, carregar la nevera i preparar aquells àpats de xup-xup lent. Dolços i caves, elements per decorar la casa o deixar la taula ben parada, llesta per rebre convidats.

Un percentatge elevadíssim de tot allò que podem necessitar aquestes festes, ho trobarem al nostre abast sense haver de sortir del poble. I és que, aquestes celebracions tan especials, ens conviden també a renovar la nostra confiança en el comerç local, com a element essencial de l’economia de proximitat.

Amb aquest objectiu, des de l’Ajuntament hem posat en marxa accions com la campanya comercial de promoció del comerç local. Un impuls important a un dels nostres principals sectors econòmics que, com ja vam fer l’any passat, posa en mans dels comerços de Begues 12.000 euros directes perquè els distribueixin entre la seva clientela i, al seu torn, aquests puguin gastar-los en les mateixes botigues participants de la campanya. Una excel·lent manera que el benefici de la campanya recaigui sobre el mateix comerç de manera directa.

Una altra de les cites ineludibles del nostre calendari de desembre serà la Fira de Nadal, que omplirà el carrer Major i el passeig de l’Església de múltiples parades de comerços, artesans i restauració de proximitat. Serà el dissabte 16 de desembre i estic convençuda que es convertirà en un gran reclam per a fer poble: sortir al carrer, passejar, petar la xerrada i desitjar Bones Festes a amics i coneguts.

Aquest és l’esperit de poble que tan ens agrada conservar i que, un Nadal més, serà ben present a Begues. Així doncs, ja ho sabeu: per qualitat, per proximitat, per bon tracte i per confiança… aquestes Festes, Tria Begues! Aquestes Festes, Begues s’ho val!