La recent inauguració del Centre Cívic El Roure ens permet destinar més espai a activitats d’àmbit cultural, entre elles les mostres i exposicions que aquests propers dies es podran visitar al municipi.

 

Des de l’Ajuntament continuem mantenint el nostre compromís amb la ciutadania de promoció de la cultura, que considerem una part important del nostre patrimoni, i comptem, per a fer-ho possible, amb la col·laboració d’altres administracions com la Diputació de Barcelona. Amb el seu suport es fa possible que arribin al ciutadà exposicions com les que es poden visitar aquests dies a Begues i a les que us vull convidar a que visiteu i gaudiu. De ben segur que us sorprendran.

De la primera exposició, “Un recorregut d’art”, que podeu trobar al Centre Cívic El Roure, m’agradaria destacar la col·laboració entre els artistes del Centre Experimental de les Arts – Vallgrassa i els nens i nenes de la llar d’infants El Guinyol. Junts han desenvolupat un projecte, en aquest cas artístic, que ens mostra la riquesa que pot aportar a qualsevol treball la implicació de diversos sectors de la societat. Vull aprofitar l’ocasió per agrair la cessió de les obres exposades al fons d’art municipal, un fet que permetrà que els beguetans i beguetanes puguin gaudir d’aquestes pintures més enllà d’aquesta exposició. Aquesta mostra ens obre el camí per continuar organitzant exposicions en un futur amb la intenció d’apropar una mica més el Centre Experimental de les Arts – Vallgrassa a la ciutadania.

La segona exposició a la que em vull referir, la inaugurem aquest proper diumenge dia 2 de novembre també al Petit Casal (El Colmado). “Begues, 25 segles d’història. Un temps per viure, un espai per conviure” és una gran oportunitat per a conèixer els orígens del nostre poble, del seu territori i de la seva gent, així com els fets històrics que han ajudat a convertir Begues en el que és en l’actualitat. Estic segura que conèixer les nostres arrels ens pot ajudar a créixer com a persones però també com a poble.
Us convido a visitar totes dues exposicions, us convido a gaudir del patrimoni artístic, històric i cultural del nostre municipi.