Des de l’Ajuntament promovem un conjunt d’actuacions per a modernitzar i ampliar aquest espai del municipi

 

La promoció dels hàbits saludables és una de les grans fites que ens hem marcat en els últims anys des de l’Ajuntament de Begues. Volem que viure al nostre municipi sigui sinònim, no només de viure millor gràcies a la qualitat de vida de la qual gaudim, sinó també de viure més. Per aquest motiu hem anunciat un conjunt d’actuacions a la Zona Esportiva que vindran a actualitzar i modernitzar a curt termini les instal·lacions que allà hi trobem i que, més enllà, suposarà l’ampliació d’aquest espai.

D’aquesta manera es plantegen un paquet d’actuacions immediates que suposaran el manteniment i la millora del Pavelló Jaume Viñas Pi; del camp d’esports, amb la substitució de la gespa i l’enllumenat i la creació d’un nou camí de connexió entre les grades i el nou bar, o la redacció dels avantprojectes per ampliar el gimnàs, els vestidors i les oficines de la piscina municipal. Però també mirem al futur i ens plantegem els treballs necessaris per a portar la Zona Esportiva a un nou nivell amb una nova zona de pistes exteriors i iniciem l’encaix de l’equipament en el nou sector de desenvolupament urbanístic que sorgirà a partir de la connexió de l’avinguda Mediterrània un cop retirada la línia d’alta tensió.

De la mateixa manera que disposar d’equipaments de la qualitat del Teatre El Goula o de la Biblioteca La Ginesta han permès potenciar l’activitat relacionada amb la cultura al municipi, no tinc cap mena de dubte que aquest impuls que donarem a la Zona Esportiva tindrà un reflex en l’activitat física i esportiva de la població. Aquest és l’objectiu últim.

Volem que el model de municipi cap al qual caminem sigui un model que promogui el respecte mediambiental i la mobilitat sostenible, els espais públics com a punt de trobada o el lleure saludable. Aspirem a fer que els equipaments i el conjunt d’espais que compartim ens convidin a una vida més rica, completa i llarga. Cada cop som més a prop d’aconseguir-ho.