El passat dissabte 18 d’octubre vam inaugurar a Begues el Centre Cívic El Roure. Va ser una jornada festiva en la que els ciutadans van respondre amb entusiasme i van deixar palès, un cop més, que aquest era un equipament molt esperat per la transcendència que ha de tenir en la vida social i cultural del municipi.

 

Vull aprofitar l’avinentesa per a agrair la seva presència a tots aquells que dissabte van decidir acompanyar-nos: des de ciutadans anònims a autoritats, i molt especialment al president de la Generalitat, Artur Mas, que en el context actual va mantenir el seu compromís de compartir amb nosaltres el que, de ben segur, es pot considerar un moment històric per als veïns i veïnes de Begues.

En un dia com el de dissabte vaig sentir especialment l’orgull d’haver posat el meu granet de sorra en la construcció d’aquest equipament que, més enllà dels serveis que ofereix, vol ser un centre de referència per al món associatiu i un espai de trobada per a beguetans i beguetanes de diferents generacions.

El Centre Cívic just comença ara a caminar i entre tots tenim la responsabilitat d’ajudar-lo a créixer. En aquest punt, m’agradaria fer referència a les paraules de dissabte del president Mas en que va remarcar que El Roure neix amb unes arrels fortes i resistents que han de marcar la vida d’un poble de cara al futur. Amb aquesta intenció hem treballat des del consistori i amb la voluntat que aquest centre s’associï a valors com el diàleg, el civisme o la riquesa social i cultural.

Ara és moment de gaudir-lo. Us convido a fer ús del nou Punt Jove i de l’Espai Nou per a la gent gran, a anar al nou teatre Goula, amb una capacitat per a 336 persones i a visitar la Biblioteca La Ginesta que porta ubicada en aquest complex des del passat mes de juliol. Us convido a que feu vostre cada racó i, és que, el Centre Cívic El Roure és un equipament de tots.