Us vull convidar a gaudir de la celebració mantenint totes les mesures necessàries per a evitar contagis de COVID-19

 

Tal com prevèiem la setmana passada, l’arribada de la cinquena onada de la pandèmia ha provocat que s’hagin establert diferents modificacions en la celebració de la Festa Major per tal d’aplicar les darreres restriccions sanitàries. Des de l’arribada de la COVID-19 ha estat habitual que des de l’Ajuntament ens adaptem, d’un dia per a l’altre, al ritme que ens marcaven els diferents indicadors. Som conscients que no podem donar cap situació per definitiva fins que el procés de vacunació ens garanteixi una immunitat estable.

De la mateixa manera que des de fa ja molts mesos al consistori treballem amb aquesta flexibilitat, amb el sobreesforç que representa, us voldria animar que no oblideu encara de la necessitat d’adaptar-se a les exigències d’aquesta malaltia. Sé que és temptador relaxar-se davant la celebració de la Festa Major, més encara amb el cansament i el desgast que ha provocat la pandèmia i amb la tranquil·litat que ens proporciona la vacunació. Però precisament, aquest és el risc que ens ha portat a l’actual situació. Mantinguem la fermesa que ha salvat tantes vides. Encara podem contagiar-nos, encara podem contagiar als altres.

I un cop hem assumit aquesta necessitat de mantenir-nos involucrats i involucrades contra el coronavirus, gaudim de la nostra festa gran. Tot i les restriccions que hem hagut d’aplicar, el programa ens ofereix un retorn a l’activitat presencial i una voluntat de proposar un conjunt d’activitats en el que hi càpiga tota la diversitat del nostre municipi. Celebrem dins dels marges que podem assumir avui el fet que som de Begues i que ens estimem aquesta població. Que gaudiu de la millor festa que ens podem permetre!