Les aportacions supramunicipals ens permeten realitzar grans inversions a Begues com el projecte de millora de la zona esportiva

 

La nostra gestió al capdavant del consistori consisteix en saber gestionar els recursos municipals i destinar-los a allò que considerem prioritari per a Begues. I així ho fem. Les polítiques socials en són un bon exemple, però també la millora de serveis i equipaments que ens permeten garantir una bona qualitat de vida als nostres ciutadans i ciutadanes.

Malauradament, aquests recursos són limitats i en un context econòmic com l’actual, en el qual cada cop és més necessari estar al costat de les persones, no arribem a tot allò que ens agradaria. Aquest és el motiu pel qual, així com és important saber gestionar els recursos propis, ho és encara més trobar finançament extern que ens permeti desenvolupar grans projectes a Begues sense que això suposi un cost per al ciutadà.

I, en aquest sentit, ens hem de felicitar. Acabem de saber que, en el marc del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019”, la Diputació de Barcelona aportarà un total de 517.000 € al projecte de millora de la zona esportiva. Aquesta va ser la meva petició a la presidenta, Mercè Conesa, amb la que em vaig reunir fa unes setmanes per parlar de les inversions necessàries a Begues per als propers quatre anys. Com a alcaldessa, vaig centrar tots els meus esforços en defensar un projecte en el que creia, que considero necessari al municipi i del que se’n podran beneficiar la majoria de beguetans i beguetanes.

La millora de la zona esportiva respon a les pròpies necessitats de l’equipament i de les entitats i clubs esportius, així com de la resta d’usuaris. Preveu la construcció d’uns nous vestidors i la reordenació de la zona exterior. Aquest finançament que aportarà la Diputació de Barcelona no cobrirà la totalitat del cost del projecte però ens ajudarà a tirar endavant una inversió que, d’una altra manera, hauria quedat prolongada en el temps.

Hem aconseguit una fita important però no ens aturarem aquí. Des del consistori seguirem picant a la porta d’altres administracions, com la Generalitat de Catalunya o l’Àrea Metropolitana de Barcelona; continuarem reclamant més recursos que ens permetin garantir uns bons serveis i equipaments; defensarem sempre els interessos de la nostra ciutadania; i, en definitiva, seguirem lluitant pel nostre municipi i per la seva gent.