Des d’avui i fins al pròxim dilluns celebrem els actes centrals de la nostra Festa Major

 

Viure a Begues és molt més que simplement viure en un municipi. Si més no, tinc el convenciment que la major part dels beguetans i de les beguetanes ho sentim així. El nostre és un municipi únic per les seves característiques que té molt a oferir a les persones que hi desenvolupem el nostre projecte vital. Ens dona la proximitat i el caliu d’un poble i tot el que la influència de Barcelona ens pot oferir, que no és poc. Ens permet gaudir de veïnes i veïns actius i implicats, d’associacions i entitats que cobreixen tots els nostres àmbits d’interès. Tenim un patrimoni cultural, històric i natural incomparables… En una única població sembla que hi càpiguen moltes més.

Com cada any aquests dies arriba la Festa Major de Begues per a recordar-nos que els beguetans i beguetanes tenim molt a celebrar. Aquests són uns dies ben especials en els quals gaudim plegats i ens retrobem en un marc lúdic per a mostrar aquest orgull de ser de Begues. Tenim molts motius per a fer una festa, no ho dubteu.

Un any més la celebració ens fa una proposta de programació àmplia i transversal perquè tots els veïns i veïnes trobem els nostres espais. Doneu un bon cop d’ull al programa, no tinc cap dubte que també descobrireu moltes oportunitats per al gaudi en els dies que han de venir.

Us vull convidar a la Festa Major, a que la feu vostra i a que hi participeu de manera activa i cívica, com fem habitualment a Begues. Trobem-nos als espais públics, els que són de totes i de tots, i fem que la celebració sigui memorable. Visca Begues!