Els establiments comercials ens ofereixen qualitat i especialització, però també ens ajuden a construir el municipi

 

Si hagués d’enumerar quins són els elements essencials per al desenvolupament social i econòmic d’un municipi situaria el comerç local entre els principals. Les botigues, l’hostaleria, els i les professionals dels serveis… els establiments que formen part del nostre paisatge són fonamentals en el nostre dia a dia. En primer lloc per un motiu tan evident com és que ens ofereixen béns i serveis que ens són imprescindibles. Però, si anem més enllà, el teixit comercial proporciona llocs de treball, genera riquesa i activa la vida ciutadana.

En l’entorn de les zones comercials realitzem una part destacada de les nostres interaccions. Al voltant de les botigues, per exemple, ens trobem amb els nostres veïns i veïnes i ens preocupem per com es troben, establim llaços i reforcem el bon veïnatge del qual, sens dubte, gaudim a Begues. Us proposo que imagineu una població sense botigues, sense restaurants… Com hi viuríeu? Probablement us imaginareu una vida de portes cap a endins, més aïllada…

Cuidar del nostre comerç és cuidar de molts aspectes del nostre municipi. A la nostra població tenim, a més, la gran sort de disposar d’una àmplia oferta per a la compra i els serveis. A les botigues beguetanes podem trobar de tot i, el que encara és més important, trobarem professionals que coneixen amb detall tant el seu producte com els nostres gustos i necessitats. No en podem demanar més.

Per aquest motiu, i molt especialment després de totes les dificultats associades a la pandèmia que han hagut d’afrontar, hem volgut tornar a donar suport al comerç de proximitat subratllant els seus valors a través de la campanya “Tria Begues! Tria comerç local!” que aquests dies desenvolupem. Mitjançant diferents accions com l’enregistrament i difusió de vídeos o la creació d’un directori a Google Maps volem tornar a convidar a tota la ciutadania a gaudir de la professionalitat i de la bona feina dels establiments del municipi. Us esperen!