Aquests dies convidem als beguetans i beguetanes a fer-nos propostes per als pressupostos participatius

 

Al llarg dels darrers anys des de l’Ajuntament de Begues hem fet un esforç com mai s’havia fet per tal de situar-nos el més a prop possible de la ciutadania. Aquest espai, sense anar més lluny, n’és un exemple. La popularització de les noves tecnologies de la comunicació i la seva multiplicació ens han permès afrontar reptes que, fa només 10 anys, semblaven impossibles: des de la retransmissió dels plens municipals al seguiment de l’activitat municipal a través de les xarxes socials passant per la possibilitat de realitzar tràmits de manera telemàtica. En molt poc temps hem fet avenços que permeten realitzar un seguiment exhaustiu del treball municipal des d’un simple dispositiu mòbil.

Dins d’aquesta mateixa voluntat de fer que l’acció municipal sigui tan propera com sigui possible, aquests dies l’Ajuntament recull les propostes de la ciutadania als nostres primers pressupostos participatius. Creiem que, a més de donar suport a les eleccions municipals als programes dels partits que millor representen els seus interessos, els veïns i veïnes de la nostra població també poden fer les seves pròpies propostes. A Begues comptem amb una ciutadania excepcionalment participativa i madura que sempre s’ha mostrat disposada a posar de la seva part quan es tractava del bé comú.

Us vull convidar a dir la vostra i a formar part d’aquest procés. Entre els avantatges que ens ofereix el món en el qual vivim avui, està la possibilitat d’eixamplar els límits que fins al moment teníem per a la participació. Des del consistori volem aprofitar-ho per a aconseguir que la nostra acció, que el nostre dia a dia, estigui encara més a prop de les necessitats dels beguetans i beguetanes. Però per a aconseguir-ho és imprescindible que també us hi sumeu.

Les iniciatives que sorgeixin d’aquests pressupostos se sumaran al centenar d’actuacions que tenim previstes i que treballem per a desenvolupar dia a dia al Programa d’Actuació Municipal 2019-2023 amb la voluntat que, novament podem dir un cop finalitzat el mandat que el municipi ha fet un salt endavant pel que fa als serveis, als equipaments i als espais públics. També està a les vostres mans!