Aquest passat dissabte tenia l’honor de ser nomenada novament alcaldessa del meu poble

 

Gràcies a la confiança que han dipositat majoritàriament els beguetans i beguetanes en la llista electoral que encapçalava, aquest passat dissabte tenia l’honor de ser escollida alcaldessa de Begues per als propers quatre anys. Aquesta és una responsabilitat que assumeixo amb la mateixa il·lusió que el primer dia que vaig ocupar aquest càrrec, i també amb el mateix sentit de compromís amb el meu poble i amb les persones que hi viuen.

El servei públic és una de les majors satisfaccions que una persona pot experimentar a la seva vida, si més no aquesta és la meva experiència. Em costa d’imaginar quelcom més engrescador que treballar per la gent que t’envolta i per millorar el lloc al món que més t’estimes. Les persones que dediquem els nostres esforços a l’administració sabem que els nostres èxits tenen un reflex directe en la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. Podem demanar una motivació major?

Arribem a aquest inici de mandat amb la satisfacció pel que hem fet, però també engrescats per la quantitat de projectes que tenim a sobre de la taula i que, al llarg dels propers mesos, començaran a esdevenir realitat. De la mateixa manera que hem fet en anys anteriors, volem que aquesta legislatura torni a suposar un nou impuls a Begues.

La important renovació que ha experimentat el ple municipal, amb moltes cares noves i per primera vegada amb una majoria de dones, ens convida a pensar que podem iniciar una nova etapa a l’Ajuntament. Tal i com vaig expressar en el meu discurs d’investidura m’agradaria reiterar aquí que tinc la voluntat de que aquest sigui un període marcat pel diàleg obert, des del respecte a les majories, i per la participació. Com sempre les portes del meu despatx estan obertes a totes les veus i opinions.

No em queda més que donar les gràcies a totes les persones que ens han ofert la seva confiança i garantir a tots els beguetans i beguetanes que, com hem fet sempre, governarem en tot moment en la recerca de l’interès comú.