Aquest diumenge se celebra, en un cap de setmana ple d’activitat, una nova caminada per l’ELA

 

A Begues ens preocupen els demés. Aquesta és una realitat que al nostre poble vivim de manera diària i amb naturalitat. Al llarg de l’any tenim nombroses ocasions per tal de fer costat a diferents causes i per donar un cop de mà a aquelles persones que ens necessiten. La capacitat de participació dels nostres veïns i veïnes no es restringeix d’aquesta manera a les activitats lúdiques i es fa també palesa en les propostes solidàries.

Aquest mateix cap de setmana tornem a tenir un exemple més amb la celebració d’una nova caminada per l’ELA, una proposta que ens permet donar suport a la lluita contra una malaltia tan cruel com és l’esclerosi lateral amiotròfica. No tinc cap dubte que un cop més els beguetans i beguetanes respondrem a la crida i recordarem també així el nostre veí i amic, Marc Paucirerol, qui va ser un model a seguir a l’hora de fer front a l’adversitat, com altres veïns i veïnes de Begues que també han passat o estan passant aquesta malaltia i als que hi vull dedicar un record molt especial.

Des de l’Ajuntament també ens contagiem d’aquest esperit i treballem, en el marc de les nostres possibilitats, per tal de posar-nos al costat dels que ens necessiten. A banda de donar suport a les activitats solidàries que es duen al nostre poble, també m’agradaria destacar la tasca que realitzem en matèria de cooperació i que ens porta finançar projectes a aquelles zones del món més desafavorides o que pateixen els efectes d’algun desastre natural. Creiem fermament que en un món globalitzat com aquest hem de fer tot el possible per reduir les diferències socials i econòmiques que ens separen.

No voldria deixar d’esmentar que la caminada coincideix amb un cap de setmana un cop més ple d’activitats en el que trobarem el festival de final de curs de +Kritme, la cloenda de la temporada de bàsquet, el festival del club de rítmica o una nova edició del Tapatast entre altres propostes de l’agenda. Novament el nostre poble torna a posar al nostre abast un bon grapat d’opcions per al nostre lleure. No les desaprofiteu.