Entre les opcions que tenim per a omplir les hores de lleure estiuenc us vull convidar a recuperar la programació de la nostra ràdio

El nostre és un municipi sempre ple d’activitat. L’empenta dels beguetans i beguetanes, l’àmplia agenda cultural al nostre abast, les propostes de les entitats esportives… són moltes les coses que passen en un mateix espai i moment. Per això, des de l’Ajuntament treballem per a donar la màxima difusió i la més acurada a tota aquesta activitat i, entre les eines de les quals disposem, avui m’agradaria detenir-me en Ràdio Begues.

La nostra ràdio, per les seves característiques, ens ofereix la possibilitat d’aprofundir i conversar al voltant de moltes de les propostes que es duen a terme al municipi. I el que potser encara és més interessant, ens dona l’oportunitat de recuperar quan vulguem i allà on estiguem la seva programació. En aquests dies d’estiu tenim doncs una possibilitat magnífica d’escoltar aquells programes que potser durant el curs ens hem perdut o de recuperar alguns que volem revisitar.

Us vull convidar a aprofitar aquests dies per a conèixer més i millor Ràdio Begues. Aquest és un projecte de qualitat, reconegut pels premis Ràdio Associació de Catalunya, en el qual trobareu les veus de veïns i de veïnes que ens expliquen qüestions relacionades amb les nostres entitats, amb la cultura, l’activitat social o amb els records de la nostra gent gran, per posar només alguns exemples. La proximitat, el caliu i la capacitat de reflexió que ens proporciona la ràdio són, sens dubte, una de les millors companyies que podem trobar.

De la mateixa manera, tal com explicava en l’inici d’aquest text, és tant el que podem trobar a Begues que val la pena seguir tots els mitjans que tenim al nostre abast com ara el web municipal, els diferents perfils a les xarxes socials, el Butlletí, la BeguesApp… És la millor garantia per a gaudir al màxim del nostre municipi.