Comencem avui, 24 de juliol, un dels moments més especials de l’any per a qualsevol municipi: la celebració de la Festa Major.

 

Comencem avui, 24 de juliol, un dels moments més especials de l’any per a qualsevol municipi: la celebració de la Festa Major. Se’ns ofereix així l’oportunitat, un any més, de participar, engrandir i, fins i tot compartir, un programa d’activitats que novament ens arriba amb una marcada voluntat d’integrar tots els beguetans i beguetanes. Independentment de la nostra edat o de les nostres preferències personals al llarg dels propers dies trobarem diferents activitats de les quals participar.

Estic totalment convençuda que ho farem com habitualment fem tot el que ens proposem a Begues: amb entusiasme i convicció. I hem de confiar que també des del civisme i el respecte envers els altres. Perquè els motius d’alegria d’uns no han ,en cap cas, de significar la preocupació d’uns altres i, molt menys encara, quan estem parlant d’una festa que implica a tota una comunitat.

Voldria dedicar un espai especial per a agrair el treball i l’esforç que realitzaran totes les entitats i persones voluntàries que posaran el seu gra de sorra per fer possible la nostra Festa Major. Al teixit associatiu tenim un dels principals motors en el desenvolupament de bona part de l’activitat tradicional, cultural, esportiva i lúdica de la nostra població. No és estrany, doncs, que en uns dies com els que han de venir siguin ben presents a bona part de la programació de la qual podrem gaudir.

Només em queda convidar-vos a ser una part més, la més important probablement, de la nostra Festa Major. Totes aquestes bones voluntats o l’important treball de programació i coordinació que suposa no tindrien sentit sense la vostra presència als carrers i als espais públics.

No teniu doncs cap excusa per a quedar-vos a casa vostra. Obriu la porta i sortiu al carrer. Allà us hi espera tot un municipi de festa!.