A partir d’aquest cap de setmana iniciem un cop més les tradicionals festes nadalenques

 

Arribem a un dels moments assenyalats de l’any, com són les festes nadalenques i, com és habitual, ens sumarem també a la celebració. Aquests són us dies que es gaudeixen en família i en els que ens envoltem de les persones estimades. Però també és una celebració de la que gaudim de portes cap a enfora i en les que el municipi també pren el seu protagonisme.

Un cop més des de Begues oferim la possibilitat de gaudir del Nadal com a poble amb esdeveniments com la cavalcada que ens portarà els Reis Mags de l’Orient o el Cap d’Any entre molts altres. Tindrem doncs al nostre abast un programa festiu creat amb el suport de les entitats que serà ric i participatiu, com és habitual al poble.

Voldria doncs convidar-vos a que de la mateixa manera que ja haureu pensat de quina manera celebrareu les festes amb la família, tingueu també present de quina manera voleu celebrar el Nadal amb Begues. Feu un cop d’ull a la programació i trieu. De ben segur que trobareu activitats que siguin del vostre gust.

Si m’ho permeteu vull també aprofitar l’ocasió per desitjar-vos personalment, i en el nom de l’Ajuntament de Begues, unes molt bones festes. Espero sincerament que gaudiu dels dies que arriben i que, en l’any que ja ens preparem per rebre, tingueu tota la felicitat possible.

Molt bon Nadal!