Aquest cap de setmana el nostre poble viurà uns dels dies més intensos de l’any pel que fa a la seva activitat

 

Avui divendres ja comencem a viure intensament la nostra Festa Major. Es multiplica l’activitat i al llarg del cap de setmana tindrem nombroses propostes per a participar d’una celebració que, en definitiva, ve a recordar-nos com d’orgullosos ens sentim de ser de Begues. Un any més és necessari que reconeguem la important tasca organitzativa que es desenvolupa, ja no únicament des de l’ajuntament, sinó especialment des de les entitats que aportaran el seu esforç voluntàriament per a que tots ens divertim durant els propers dies.

Aquesta capacitat de fer que tothom gaudeixi de la celebració no és exclusiva del teixit associatiu. Tothom pot posar de la seva part per a fer gran la festa. De quina manera? Molt senzill: siguem participatius i actius i, sobre tot, siguem cívics. La Festa Major es viu als espais públics, als nostres carrers i places i als nostres equipaments. I aquesta és una responsabilitat que hem d’assumir. Farem una festa a casa nostra, una casa que es també la llar de molts altres. Per això haig de demanar-vos que penseu en mantenir nets els espais en els que es desenvolupa la celebració, en el respecte pel descans dels veïns i de les veïnes i en evitar fer malbé el mobiliari públic.

Estic segura que sabrem demostrar una vegada més que a Begues sabem divertir-nos plegats i gaudir mentre deixem que els demés gaudeixin.

Només em resta convidar-vos a fer gran la Festa Major. El programa ja està preparat i de ben segur que allà hi trobareu propostes del vostre interès. No us quedeu a casa. La festa us espera més enllà de les portes de les vostres llars.

Visca la Festa Major i visca Begues!