Tot i que d’una manera diferent, hem pogut tornar a gaudir de la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar

 

Tal i com hem dit i reiterat al llarg de les passades setmanes, aquest ha estat un Nadal per celebrar i gaudir dins dels marges que ens ha marcat i encara ens marca la prevenció per evitar els contagis de COVID-19. De la mateixa manera que confio que tothom ha fet a les seves pròpies llars, l’activitat pública s’ha retallat i s’ha adaptat per tal que la celebració fos, en primer terme, segura. Un dels moments centrals i que apleguen tradicionalment més persones als espais públics del municipi és l’arribada dels Reis d’Orient i, aquesta ha estat precisament una de les propostes on hem posat més treball i esforç per a poder tirar-la endavant amb les majors garanties sanitàries.

Melcior, Gaspar i Baltasar han tornat a visitar el nostre poble i ho han fet amb un treball organitzatiu sense precedents per tal que arribin a tots els punts del municipi. M’agradaria fer arribar el reconeixement de tots els veïns i veïnes i el meu propi a Joves pel Nadal i a totes les persones que han posat el seu esforç, com els treballadors municipals i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, per tal que no haguéssim de prescindir d’una part tan important de les festes. Tot i que d’una manera diferent a l’habitual, heu tornat a portar la il·lusió d’aquestes dates a totes les llars beguetanes.

Ara ens toca deixar en el record aquest Nadal i tornar al nostre dia a dia habitual. Ho fem en un moment especialment preocupant, en el qual es donen la mà l’inici de les vacunacions i un notable empitjorament dels indicadors de la pandèmia. Siguem conscients de que, tot i que comencem a veure el final de la crisi sanitària, encara haurem de passar moments complicats com l’actual. No oblideu les precaucions. Ens toca tornar a demostrar que podem frenar la COVID-19 des de la responsabilitat personal i el civisme.

Finalment, m’agradaria aprofitar aquest inici del 2021, per desitjar que aquest sigui un any que porti a cada beguetà i beguetana felicitat, salut i benestar. Ens ho hem ben guanyat!