En qualsevol moment de l’any Begues té molt per oferir a les persones que hi vivim

 

Quan es gaudeix d’un entorn com el que gaudim a Begues, l’arribada de la primavera és un motiu de celebració en sí mateix. El paisatge es transforma i ens ofereix una veritable explosió de colors i olors. L’arribada de la Setmana Santa enguany ens convida a poder dedicar un temps a aquesta transformació aprofitant els dies de vacances que tenim per endavant. Com ja he dit en alguna ocasió, al nostre municipi tenim la sort de poder fer vacances sense sortir de les nostres fronteres.

Disposem d’un patrimoni natural i d’un patrimoni històric que ens conviden a endinsar-nos i a aprofundir en el nostre propi municipi. Us voldria convidar a que, si heu de passar ni que sigui una part d’aquests dies a Begues, aprofiteu al màxim el que pot oferir el nostre poble.

A partir d’ara donem a més el tret de sortida a un notable increment de les activitats que es duen a terme a l’aire lliure. Comença d’aquesta manera el moment de sortir al carrer a gaudir tant dels nostres espais públics com de la companyia dels nostres veïns i veïnes. Podrem sentir-nos així més propers a aquells amb els que convivim i enfortir d’aquesta manera els llaços que ens uneixen com a comunitat.

No puc deixar d’esmentar en aquest sentit la celebració d’una tradició tan estretament lligada a Begues com són les cantades del nostre Cor de Caramelles. Aquests dies als carrers del municipi tornarem a sentir les cançons que anualment ens recorden que ha arribat el bon temps i que ens connecten amb el nostre propi passat. Us animo també a gaudir-les i a fer costat als beguetans que al llarg dels darrers mesos han dedicat una part del seu temps a mantenir viva aquesta part tan preuada del nostre llegat comú.

Els períodes de vacances no signifiquen, d’aquesta manera, una aturada de l’activitat a la població. Són, sens dubte, una oportunitat per veure el municipi des d’una perspectiva diferent.