Begues comença a preparar-se per a un nou curs ple d’activitat

 

El mes d’agost es troba en la seva recta final. Ja comencem a veure com apareix a l’horitzó el mes de setembre. Més enllà del que significa haver de deixar enrere les vacances, aquests són uns dies engrescadors ja que també ens apropen a l’inici d’un nou curs. Tenim ja a tocar el moment de decidir de quina manera volem que sigui el nostre dia a dia durant els propers 11 mesos. Els infants i joves tornaran als seus estudis, i les persones adultes haurem d’estructurar les nostres rutines.

Al nostre poble tenim la sort de comptar amb un ampli ventall de possibilitats que en breu es posaran en marxa. Des de propostes com la programació cultural que ens ofereix el Teatre El Goula a les activitats que ens animen a desenvolupar les nombroses entitats amb les què comptem passant per totes les activitats físiques que podem realitzar a la piscina. Tot això, i molt més, sense sortir del municipi.

M’agradaria convidar-vos, davant d’aquesta perspectives, a ser participatius. El nostre és un poble que convida a viure’l i a gaudir-lo. Per una banda perquè ens ofereix molt per a sentir-nos realitzats i per a tenir una vida completa. I per una altra perquè tenim la sort de que vivim en una comunitat especialment activa.

Si una cosa ens caracteritza als beguetans i beguetanes són les ganes de promoure projectes que vagin en benefici dels nostres veïns i veïnes i l’empenta per a participar-hi. Moltes poblacions de la nostra mida no compten amb aquest actiu i és un fet que m’agradaria posar-lo en valor.

Molts arribeu al final de les vacances… Tocarà esperar a que arribin les properes. Però mentre no tornin és molt i molt divertit el que tenim per endavant. Aprofitem-ho!