L’empenta i l’esperit participatiu de la gent gran de Begues tornen a ser un exemple per a la resta de la societat

 

Fer-se gran no vol dir, en cap cas, deixar de ser actiu. Els beguetans i beguetanes majors de 65 anys mostren dia a dia la seva empenta i les seves ganes de participar en tot allò que se’ls hi ofereix al municipi. De fet, és molt gran el ventall de propostes que tenen al seu abast, des d’activitat física, a accions formatives per adquirir nous coneixements, com és el cas de les noves tecnologies; des de propostes lúdiques i que els permeten relacionar-se socialment, a iniciatives que els ajuden a perllongar les seves habilitats i garantir la seva qualitat de vida; en resum, un ampli programa elaborat amb la intenció de fomentar l’envelliment actiu de la població i oferir activitats que responguin a les seves necessitats i als seus interessos com a col·lectiu.

La Festa de la Gent Gran, que aquest any arriba a la seva XXXI edició, ens permet donar a conèixer totes aquestes propostes però també és una nova oportunitat per a valorar el treball dels nostres majors després de tota una vida de feina i responsabilitats. Aquesta celebració ha de servir com a reconeixement als esforços de tota una generació que sempre ha lluitat per defensar allò que consideraven important i que ens ha ajudat a convertir-nos en el poble que som ara. És aquesta voluntat d’agrair la dedicació de tota una vida la que, com a ajuntament, ens motiva a seguir fomentant trobades com aquest dinar de germanor que, des de fa més de trenta anys, ens ofereix la possibilitat de posar en valor el paper dels nostres avis i àvies en la societat.

Des del consistori seguim prioritzant les polítiques destinades a la gent gran. Les propostes actives que oferim a aquest col·lectiu són només una petita part del treball que desenvolupem diàriament amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida. Ens esforcem per posar al seu abast tots els serveis que puguin necessitar amb la única intenció de garantir la seva salut i el seu benestar.

I on no arribem nosaltres, buscarem el suport d’altres administracions perquè som conscients que invertir en la gent gran de Begues és invertir en el nostre futur com a poble.

Si sou majors de 65 anys, us convido a conèixer l’àmplia oferta de recursos i serveis que posem a la vostra disposició durant tot l’any. Estic convençuda que, entre totes les propostes, trobareu aquelles que us poden ajudar a gaudir molt més del vostre temps de lleure.