Aquests dies varia l’activitat municipal, però en cap cas s’acaba amb l’arribada de l’agost

 

Ens plantem a les portes del mes d’agost, una època en la qual bona part de la població gaudeix de vacances i canvia les seves rutines habituals per dies de descans. Però per als municipis no existeix l’aturada. El ritme del dia a dia canvia i les necessitats de la població també i els municipis s’adapten a aquesta realitat.

Per una banda, vull agrair a tots els servidors i les servidores públiques que durant les pròximes setmanes es mantindran als seus llocs de treball per tal que des de l’Ajuntament es puguin continuar oferint serveis que ens són essencials i que van des de la seguretat que ens proporciona la Policia Local a la recollida d’escombraries passant per la neteja viària, serveis socials, via pública, atenció ciutadana, serveis administratius, entre tants d’altres… Mentre que tantes persones descansen, l’Ajuntament de Begues seguirà vetllant per les persones i els espais que ens envolten.

Però, més enllà de mantenir aquests serveis, també podem gaudir d’activitat pública i lúdica en aquestes setmanes amb propostes com el Sopar Medieval, el Begues Jazz Camp, la Festa de Begues Parc o les visites a la cova de Can Sadurní que encara s’ha de realitzar, per posar alguns exemples. Així que, tant si gaudiu d’una part de les vostres vacances a la població durant l’agost com si les feu en un altre moment, teniu al vostre abast diferents propostes de lleure que ben segur que us faran més agradables aquests dies.

Finalment, voldria desitjar-vos unes bones vacances a tots els beguetans i beguetanes que les gaudireu durant l’agost. Siguin els que siguin els vostres plans, descanseu i preneu forces per al curs vinent. És un descans ben merescut.