Bona part de les activitats de les que disposem al llarg del curs venen de la mà de les entitats. I aquest diumenge les podem conèixer en primera persona a la VII Mostra d’Entitats.

 

Les activitats i competicions esportives, les propostes solidàries, el lleure i la cultura i moltes altres de les iniciatives que es desenvolupen en continuïtat a Begues tenen el seu principal suport al teixit associatiu municipal. Aquest fet que ha estat una realitat al llarg de les darreres dècades, ha esdevingut una qüestió encara més rellevant al llarg dels darrers anys. La implicació de totes les persones que treballen diàriament en el desenvolupament d’aquestes activitats ens ha permès que, tot i la baixada d’ingressos que ha acompanyat a tots els municipis durant la crisi econòmica que encara patim, a Begues continuem disposant d’un ampli ventall de propostes formatives, lúdiques, esportives i culturals.

A partir de les 10 del matí d’aquest proper 28 de setembre les associacions i entitats de la població estaran a la nostra disposició al passeig de l’Església per tal de que tots podem constatar la seva empenta. La mostra arriba a una edició que suposa la seva consolidació com a principal aparador de l’associacionisme local. I ho fa, com és habitual, en el moment més adequat de l’any.

Segurament molts de vosaltres aquests dies us plantegeu, amb la tornada a la rutina habitual que segueix a l’estiu, a què dedicareu el vostre temps lliure durant a aquest curs. Voldria convidar-vos a apropar-vos a la VII Mostra d’Entitats. Allà trobareu molt més del que segurament us espereu i, de ben segur que independentment de les vostres preferències estaran reflectits els vostres interessos.

Participar en una entitats o associació de Begues és un doble benefici. Per una banda podreu gaudir d’aquella activitat que hagueu triat. Però, a més, participareu de la vida social de la població; coneixereu més i millor als vostres veïns i veïnes i, en definitiva, fareu de la nostra població un municipi més divers i cohesionat. No ho dubteu: participeu de les entitats.