A partir de demà a Begues celebra un cop més un esdeveniment esportiu i lúdic que ens anima a ser participatius fins i tot a l’agost

 

Demà arrenquen unes olimpíades ben particulars com són les olimpíades que organitza novament el Club de Begues. Entre el 15 i el 29 d’aquest mes d’agost aquelles persones que continuen al nostre municipi tindran així la possibilitat de desenvolupar una activitat física des d’una perspectiva més lúdica. Hem d’aplaudir aquesta iniciativa que es duu a terme a més en un mes que, tradicionalment, és poc propici per a la programació de propostes d’aquest tipus.

És inevitable que amb l’arribada d’aquest període marcat per les vacances el pols d’un poble s’alenteixi i, fins i tot, pugui semblar que desapareix. Per això hem de valorar l’esforç organitzatiu que suposa aquest esdeveniment.

Però més enllà del que significa per a la promoció de l’activitat física o del lleure, voldria també assenyalar com una iniciativa com aquesta també suma per a enfortir el caire participatiu de la nostra població. Formant equips i aportant el seu esforç personal seran moltes les persones que hi prendran part. Un cop més tindrem així la possibilitat de demostrar que les persones que vivim a Begues som actives i que, fins i tot quan es tracta d’una activitat que es desenvolupa a ple mes d’agost, ens hi sumem amb entusiasme.

Molts ànims a tots els participants i com diu el lema de l’olimpisme “citius, altius, fortius” o, dit d’una altra manera, “més ràpid, més alt, més fort”.