En una setmana l’Ajuntament de Begues celebra una reunió oberta a tots els veïns i veïnes per tractar la situació de les línies de l’avinguda Mediterrània

 

El treball per desviar les línies d’alta tensió del nostre nucli urbà és un tasca que lidera l’Ajuntament de Begues. En tot cas, és una reivindicació que han mantingut viva els veïns i veïnes del municipi. Per aquest motiu pensem que és imprescindible que aquest sigui un procés obert i transparent i que, en tot moment, la població estigui al cas dels moviments que es duen a terme. A través dels diferents mitjans de comunicació municipals amb els que comptem, i d’aquest propi espai, hem donat compte dels contactes mantinguts, de les passes donades i dels diferents requisits a acomplir.

Ara arribem a un moment clau del recorregut que hem de realitzar fins fer efectiu el desviament. A través del treball dut a terme pels tècnics especialitzats de Red Eléctrica Española amb els tècnics municipals, ja disposem d’una proposta de recorregut que ens ofereix les majors garanties de resoldre el problema de la manera més respectuosa amb el nostre entorn. Volem en tot cas exposar públicament quina és la proposta i per aquest motiu hem programat per a aquest proper divendres 28 d’abril a les 19 h una reunió informativa a l’Escorxador.

M’agradaria aprofitar també aquest escrit per tal de convidar-vos a tots i a totes a assistir-hi. Aquest és un projecte important de municipi i és fonamental (com el seu moment va ser la construcció de la Variant) que, per tal de poder jutjar i opinar, disposeu de la màxima informació possible. Les explicacions és millor tenir-les de primera mà.

Abans de que arribi la presentació sí que m’agradaria insistir en que la proposta que es presentarà és realista amb l’actual situació i que representa una oportunitat històrica per a donar una solució definitiva a tots els veïns i veïnes afectats. En aquests moments coincideixen totes les circumstàncies necessàries per a aconseguir retirar 7,5 kilòmetres de les actuals línies al seu pas per Begues. Siguem conscients d’aquest fet i fem força amb la màxima unanimitat possible per fer-ho realitat.

Espero poder explicar-vos a tots i a totes properament, tots els detalls sobre el procés que s’està duent a terme.