A Begues anem sumant iniciatives de millora per a que els nostres desplaçaments s’apropin al model de poble per al qual treballem

 

Pas a pas, mai millor dit, a Begues estem descobrint maneres de moure’ns pel nostre municipi alternatives als vehicles particulars. Al llarg dels darrers temps hem sumat noves accions com la posada en marxa en l’inici d’any d’un nou tram de carril bici o la recent adhesió a la Carta Internacional pel Caminar. La idea de fons és comuna: des de l’Ajuntament estem compromesos en posar tots els mitjans possibles al nostre abast per a promoure que els desplaçaments que realitzem ajudin a la salut del planeta i a la nostra pròpia.

Però, més enllà d’aquests beneficis, us volia convidar a reflexionar sobre quin és el poble en el qual volem viure. Segurament, si tots projectem mentalment com volem que sigui Begues, la major part pensem en un municipi en el qual el protagonisme als espais públics és per a els persones, del que podem gaudir de manera propera, que ens permet tenir un contacte pròxim i continu amb la natura que ens envolta… Si més no, des de l’equip de govern treballem per tal de que així sigui Begues.

Paral·lelament al compromís que hem pres com a administració, crec que també és important que tothom prengui un compromís individual per sumar-se a aquesta manera d’entendre el nostre poble i com ens relacionem amb ell. Viure a Begues és molt més que viure dins de les nostres pròpies llars. Viure a Begues suposa també gaudir del seu patrimoni urbanístic i cultural, del seu entorn natural i de les persones que hi viuen.

Tot i les restriccions que vivim a dia d’avui per la pandèmia hem de mirar més enllà. Us convido a moure’ns pel nostre poble de les maneres que ens facin gaudir-lo encara més.