Jordi Rossy és un exemple més de com des de l’activitat ciutadana també podem aconseguir beneficiar a tota la població

 

El fet de comptar al nostre municipi amb un dels músics més reconeguts de l’escena del jazz com és Jordi Rossy ens permet, un any més, gaudir del concert de mestres del Begues Jazz Camp que se celebra demà. Serà a més la primera vegada que aquest esdeveniment té lloc al Teatre El Goula amb la qual cosa crec que podem dir que serà un luxe doble.

Voldria aprofitar aquest espai per a posar l’èmfasi sobre aquelles persones que, com el Rossy, enriqueixen el seu entorn i s’impliquen en el municipi més enllà de la seva activitat domèstica o professional. A Begues aquest no és un cas únic. Són nombroses les persones que entenen que, un municipi, no és només el lloc en el que hi ets. És també una comunitat, un conjunt de persones, de serveis i d’activitats a les que podem aportar molt.

Aquest és un fet que ens beneficia enormement. La implicació de tants beguetans i beguetanes fa que el nostre poble gaudeixi de propostes que no estan a l’abast de municipis de similars característiques. Només per esmentar alguns exemples propers en el temps: quants pobles poden acollir un concert com el que tindrà lloc demà? Quants han pogut esdevenir una plaça castellera de 9? Sens dubte, molt pocs.

No és necessari en tot cas ser una estrella de la música. Ni aplegar més de dues mil persones per a aixecar castells. Totes i cadascuna de les persones que viu a Begues és valuosa i pot aportar de la seva part. Us convido doncs a participar de manera activa del dia a dia del municipi dins de les vostres capacitats i en el marc dels vostres interessos. Tothom pot fer Begues encara més gran.