Un cop més haurem de saber ser flexibles i adaptar-nos a les diferents realitats amb les quals ens trobarem en els mesos que venen

 

Arribem al setembre, un mes que és clau cada any a l’hora d’iniciar nous projectes, de posar en marxa noves activitats i d’establir les rutines que ens acompanyaran durant pràcticament un any. Però enguany, un cop més, ens trobem davant de la necessitat d’afrontar el curs amb una mentalitat oberta i flexible. La pandèmia continua estant entre nosaltres.

És cert que la situació és molt diferent de la que ens trobàvem un any enrere. Per les mateixes dates del 2020 encara no disposàvem de vacunes aprovades ni s’havia iniciat el procés de vacunació que en aquests moments ens fa mirar amb optimisme als mesos que han de venir. Però, tot i així, com ens va ensenyar especialment la cinquena onada, no ens podem relaxar totalment. Hem de ser prudents i seguir les restriccions i recomanacions que estiguin vigents en cada moment.

Sigui com sigui, i com hem demostrat en tot moment, la pandèmia pot variar el ritme amb què caminem, però no pot aturar un municipi. Amb aquest esperit posem fil a l’agulla del nou curs. Som conscients que en l’àmbit sanitari, social i econòmic la pandèmia continuarà present, i des de l’Ajuntament tenim la ferma voluntat de continuar com hem fet fins al moment: vetllant per la crisi sense deixar de banda la resta de compromisos que hem adquirit amb la població.

De la mateixa manera, en la mesura que ens ho permetin les condicions sanitàries, continuarem apostant per un increment de l’activitat presencial i per un retorn progressiu i segur a la normalitat. Personalment confio plenament que aquest curs s’assemblarà més a la realitat que havíem conegut que a la que hem viscut al llarg ja d’un any i mig. Per aconseguir-ho tothom pot fer un gest tan senzill com és vacunar-se.