Hem gaudit d’uns dies plens de diversió i d’una important participació a les activitats de la festa gran de Begues

 

Deixem enrere les principals activitats de la nostra Festa Major i ho fem, de ben segur, guardant un bon grapat d’imatges i de records del que han estat els passats dies. Hem gaudit d’una celebració de la què voldria, un cop superada, destacar algunes qüestions concretes. En primer lloc crec que és imprescindible reconèixer i agrair la tasca de totes aquelles persones que han treballat per a que els seus veïns i veïnes s’hagin hagut de preocupar únicament de passar-ho el millor possible. Gràcies a vosaltres, els que treballeu des de les associacions i entitats i des del propi consistori, perquè ens heu ofert una experiència magnífica. Ara teniu un any per provar de superar-vos.

És cert que, com sempre que es duen a terme activitats que apleguen tantes persones, es poden donar incidències puntuals. De la mateixa manera les persones que viuen a zones properes on tenen lloc els esdeveniments més populars han de ser pacients i comprensius amb les molèsties pròpies d’aquests dies. Begues ha viscut en tot cas la festa majoritàriament com han de ser totes les festes: gaudint i permetent que els demés també gaudeixin.

Aquesta reflexió em porta directament a destacar l’altíssima participació assolida. Els beguetans i beguetanes han ocupat els carrers i places per donar sentit al programa que se’ls hi proposava. Tots i cadascun de vosaltres heu fet possible que, a dia d’avui, sigui possible afirmar sense equivocar-nos que la Festa Major de Begues 2016 ha estat tot un èxit.

Encara tenim per endavant algunes activitats incloses al programa, com la festa medieval o els concerts del Begues Jazz Camp, i d’altres com la festa de Begues Parc.

Gaudiu del que encara ens queda de celebració. Tocarà després esperar un any. Tinguem en tot cas paciència, estic convençuda que serà un any per treballar en fer de la propera una Festa Major encara més gran.