Enguany la celebració incorpora activitats que aspiren a atreure una notable participació

 

Ens trobem tot just a les portes de la Festa Major de Begues, el que probablement sigui un dels moments més importants dels què vivim com a comunitat al llarg de l’any. No ens deixem enganyar per l’esperit lúdic i festiu d’aquests dies: les celebracions són tan importants com bona part de la resta d’activitats municipals. A nivell col·lectiu al llarg d’aquests dies moltes associacions i entitats culminaran el treball de molts mesos, un treball que no té un altre objectiu que fer gaudir a tota la població. I a nivell individual tenim l’excusa perfecta per apropar-nos als nostres veïns i veïnes, per sentir l’estima pel nostre poble i per enfortir així encara més la nostra vida en comunitat.

Des de l’Ajuntament de Begues ens plantegem la festa gran del municipi sota aquesta perspectiva d’esdeveniment fonamental. Així treballem per tal de portar la celebració, any rere any, una passa més enllà.

En aquesta ocasió m’agradaria destacar la incorporació de noves activitats que neixen, a més, amb la voluntat de ser moments que atreguin una participació considerable. Em refereixo concretament al festival Holi que tindrà lloc diumenge dia 24 o al tobogan aquàtic que demà dissabte estarà ja instal·lat. Estic convençuda que suposaran uns dels principals punts d’interès i atracció de la festa.

En tot cas volem que el programa sigui ampli i divers. Aquesta és la celebració de tots els beguetans i beguetanes i un any més s’ha encarat amb l’ànim de que totes les persones que viuen al nostre municipi es vegin reflectits en la seva Festa Major. Així trobarem activitats esportives, culturals o tradicionals que, de ben segur, permetran satisfer a tothom.

Amb aquesta voluntat enguany aspirem a fer bona la frase feta de que “no teniu excusa per quedar-vos a casa”. Els espais públics ja es troben preparats i a punt per a rebre tota l’activitat que es concentrarà en els propers dies. Us esperen. En les properes hores es materialitzarà l’esforç que han dut a terme moltes persones durant molt de temps. Només falteu vosaltres. Bona Festa Major i visca Begues!