La Generalitat farà efectiu el seu compromís amb l’Ajuntament de Begues per millorar la via que ens uneix amb Gavà

 

Al llarg d’aquesta legislatura i de l’anterior ens hem marcat com a prioritat provocar un salt de destacable en la qualitat de vida de la que gaudim a Begues. Aquesta voluntat ens ha portat a aconseguir l’arribada del gas i de la fibra òptica o l’ampliació de la xarxa d’abastiment d’aigua. Però també ens ha permès disposar de nous equipaments com el centre cívic i la biblioteca o actuar sobre la nostra trama urbana amb projectes tan significatius com la reurbanització del Camí Ral.

Properament sumarem també una fita més amb el projecte de millora de la carretera BV-2041 que ens uneix amb Gavà. La Direcció General d’Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya ens ha fet arribar a l’Ajuntament una proposta que ve a donar compliment al compromís que l’any 2015 aconseguíem per a invertir més d’un milió d’euros en aquesta via. Aquests diners es destinaran a l’increment de la comoditat i de la seguretat per a les persones que ens desplacem habitualment per aquesta carretera.

Em consta que amb aquesta millora podrem entrar i sortir del municipi amb major tranquil·litat.

Sovint hem hagut d’escoltar que determinades incomoditats o la manca d’alguns serveis són el peatge que hem de pagar per viure en un lloc com Begues. Des de l’Ajuntament ens hem negat en tot moment a considerar que existeixen “mals endèmics” amb els que hem de conviure. Creiem que podem accedir als mateixos serveis que els que gaudeixen la resta de municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona i tenim el convenciment de que les infraestructures de les que disposem han d’estar també al mateix nivell.

És molt el que hem aconseguit en aquest sentit en aquests darrers anys. I molt també, amb el desviament de les línies elèctriques, del que esperem del futur immediat. Tot el que necessitem per aconseguir-ho ja ho tenim: la determinació i l’estima pel municipi.