El web municipal torna a comptar amb el segell Infoparticipa que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona

 

Aquest dilluns tenia l’oportunitat de recollir novament, a la Universitat Autònoma de Barcelona, el segell Infoparticipa que es concedia després que un any més el nostre web municipal hagi acreditat la seva transparència i qualitat amb el 100% dels requisits complerts. Evidentment el treball que realitzem les administracions no persegueix guardons, però quan aquests estan relacionats amb l’eficàcia dels serveis que oferim a la població no puc més que sentir-me orgullosa de la feina feta. Vull fer partícips d’aquest reconeixement, per descomptat, a tot el personal municipal, que ha fet seu l’objectiu de treballar amb voluntat de millora continuada, tot posant a l’abast de la ciutadania la informació i documentació que genera a diari aquesta administració.

En aquest cas concret, a més, el distintiu ve a subratllar el treball realitzat en una de les principals línies de l’acció municipal com és la transparència. Al llarg dels darrers anys hem donat un impuls considerable a la relació que mantenim amb els veïns i veïnes per tal de ser més propers i oberts i, sobretot, per tal que qualsevol beguetà o beguetana tingui la possibilitat de saber què fem, com ho fem i que pugui oferir la seva opinió al respecte.

Aquest mateix espai ha estat i és un vehicle que em permet tenir un contacte directe amb qualsevol persona del municipi tant per a oferir una reflexió personal i directa sobre el treball de l’Ajuntament com per a rebre opinions, propostes o valoracions de les persones a les quals afecta directament la nostra tasca.

Avui en dia comptem amb tot un conjunt d’eines que ens permeten tenir una comunicació directa pràcticament amb qualsevol persona des de pràcticament qualsevol punt del planeta. Les administracions hem de ser les primeres que fem servir aquests avantatges en el nostre dia a dia. No podem oblidar que som representants de la ciutadania i que això implica que hem de treballar, no només en el seu benefici, sinó que també ho hem de fer aportant tota la informació possible i amb la màxima transparència.

Voldria destacar com d’important han estat i són aquestes vies de contacte durant la crisi sanitària que encara vivim. Gràcies a totes aquestes eines que esmentava, fins i tot quan les portes físiques de l’Ajuntament van estar tancades per les restriccions establertes, vam poder mantenir obertes totes aquestes altres portes virtuals les 24 hores del dia els 7 dies de la setmana.

Estan a la vostra disposició i al vostre servei, feu-les servir.