L’Ajuntament ha signat un acord per al desplegament d’un segon operador

 

Històricament per a Begues ha estat més difícil accedir a determinats serveis que per a d’altres municipis del nostre entorn. Aquest era un greuge que des de l’Ajuntament ens hem esforçat per a fer desaparèixer al llarg dels darrers anys i que, en bon mesura, hem aconseguit eliminar. La instal·lació de la fibra òptica, l’ampliació de la xarxa de gas natural al conjunt de la població, les successives millores de la xarxa d’aigua, l’increment en un 40% dels busos i l’aplicació de la tarifa plana del transport metropolità, les obres per incrementar la seguretat a la carretera que ens uneix amb Gavà… Han estat millores que han estat possibles gràcies a la insistència del consistori i a la bona predisposició de les companyies i administracions implicades.

Ara donem una passa més en aquesta línia de treball amb la implantació al municipi d’una segona companyia que oferirà serveis de telefonia a través de fibra òptica. Aquesta possibilitat, que estarà a disposició d’aquelles zones sense línies de telefonia aèries, permetrà ja no només disposar del servei sinó, a més, escollir entre diferents opcions. Si mirem enrere, només sis o set anys, crec que podem afirmar que el nostre dia a dia ha esdevingut més còmode del que era.

No voldria en tot cas que s’entengués que aquest impuls als serveis a les persones s’ha reduït exclusivament a aquells que es presten des del sector privat o que depenen d’altres administracions. El propi Ajuntament de Begues ha treballat per tal d’oferir serveis de la màxima qualitat. Des de la recent entrada en funcionament d’una nova Oficina d’Atenció a la Ciutadania a Cal Pere Vell passant per la recuperació de la gestió directa de la piscina municipal o l’establiment d’una programació estable i de qualitat al Teatre El Goula, per esmentar només tres exemples propers en el temps ben diferenciats, hem treball en molts dels serveis que posem cada dia a disposició dels beguetans i les beguetanes.

Crec que hem assolit en bona mesura, i en un període de temps molt breu, aquest objectiu que comentava d’equiparar en serveis el nostre poble a la resta de municipis que ens envolten i, en alguns aspectes, fins i tot les superem. Ara donem una passa més.