La campanya ‘Let’s Clean Up Europe!’ és una oportunitat única per a tots nosaltres de col·laborar en la millora de les nostres comunitats i espais naturals

De planeta, només en tenim un. Per això, és importantíssim que en tinguem cura i el preservem tan net com sigui a les nostres mans. Deixar-lo lliure de residus és una obligació no només per nosaltres, sinó també de cara a les generacions que vindran. I és una manera de conscienciar de la importància de reduir residus i, sigui com sigui, dipositar-los allà on toca. En aquest sentit s’emmarca la jornada ‘Let’s Clean Up Europe!’ que tindrà lloc aquest diumenge al matí, i en la qual netejarem de forma col·lectiva els entorns del Pi Gros i altres zones del municipi.

Crec fermament en la importància de preservar el medi ambient i en la necessitat d’una acció ciutadana per a aconseguir-ho. Per això considero que la campanya ‘Let’s Clean Up Europe!’ és una oportunitat única per a tots nosaltres de col·laborar en la millora de les nostres comunitats i espais naturals. A través de la participació en activitats de neteja a escala local, podem ajudar a prevenir la contaminació i preservar el medi ambient per a les futures generacions. Per això em congratula que també hi participin les escoles del municipi i altres col·lectius i entitats del poble.

En aquest sentit, la campanya no només té un impacte positiu en el medi ambient, sinó que també fomenta la conscienciació i l’educació ambiental entre petits i grans. La realització d’activitats de neteja ens ajuda a comprendre l’impacte que la contaminació té en la nostra comunitat i en el nostre planeta, i ens motiva a prendre mesures per a reduir-la.

Crec que és un deure comprometre’ns a fer del nostre poble un lloc més net i saludable per a tots els ciutadans i ciutadanes. I, per a aconseguir-ho, necessitem la col·laboració més àmplia possible. Cada petit gest que fem en aquest sentit contribueix a deixar un futur millor per al nostre planeta.