Confio sincerament que en el debat polític i la confrontació d’idees que ens espera al llarg dels pròxims dies siguin majoria les propostes en positiu

Demà divendres, 12 de maig, comença la campanya per a les eleccions municipals i aquest serà el meu darrer article setmanal abans de la jornada electoral del 28 de maig. És aquest el moment més significatiu que afronten els municipis, ja que es proposen, s’argumenten i, finalment es triaran, les propostes que els diferents partits i coalicions electorals pretenen dur a terme, per tal que l’Ajuntament de Begues les desenvolupi al llarg dels pròxims quatre anys. No és poca cosa, doncs, el que qualsevol poble o ciutat es juga en unes eleccions municipals.

Les actuacions que ens afecten d’una manera més directa, amb les que hem de conviure en el nostre dia a dia, són aquelles que es duen a terme des dels consistoris. L’urbanisme, bona part dels serveis que tenim al nostre abast, el desenvolupament d’una part destacable de la vida cultural, social, esportiva o lúdica… El punt de partida de totes aquestes qüestions es decideix el 28 de maig.

Des de la meva posició institucional m’agradaria demanar-vos la màxima implicació en aquest procés i que aquesta es tradueixi en la màxima participació possible. Els processos electorals són la fórmula amb majors garanties de què disposem per a fer sentir la nostra veu com a individus i com a col·lectiu. Vivim en comunitat i en un poble que tots sentim, en un grau o un altre, com a part de nosaltres mateixos. És doncs raonable que fem tots els esforços possibles per a aconseguir les millors condicions de vida per a nosaltres i per als que ens envolten i que provem de garantir les millores que considerem oportunes per a Begues.

Confio sincerament que en el debat polític i la confrontació d’idees que ens espera al llarg dels pròxims dies siguin majoria les propostes en positiu. Estic convençuda que el que la ciutadania espera dels diferents partits polítics és que facin propostes, les argumentin i actuïn amb respecte i voluntat positiva.

Comencem el camí a les eleccions municipals. Al final ens esperen les urnes convidant-nos a donar la nostra opinió i a decidir entre tots i totes com volem que sigui Begues en els pròxims anys.