Demà, 15 d’agost, culmina la festa major de Begues Parc a la qual tot el municipi està convidat a participar i gaudir.

 

És una oportunitat per a tots aquells que no han marxat de vacances, de retrobar-se amb els seus veïns i veïnes en un ambient festiu i de celebració. És d’agrair una vegada més a les persones responsables de la seva organització i aquelles que hi participen el treball que duen a terme per a que tant els habitants de Begues Parc com els de la resta de població puguin afegir-se a la festa.

Aquesta capacitat de mobilització i treball no la trobem en tot cas únicament assimilable al cas concret de la celebració. La pròpia associació de veïns ha sabut mostrar-se activa en el moment de realitzar aquelles reivindicacions i reclamacions que han considerat necessària per a la urbanització. I aquest és valor que hem de saber subratllar.

En municipis que s’han desenvolupat en poc temps de manera important, com és el nostre, és fonamental que existeixi aquesta voluntat de treball des de la pròpia ciutadania. Sovint no és senzill que l’Ajuntament es desenvolupi al mateix ritme que es desenvolupa la població que administra. D’aquesta manera, l’empenta i l’impuls ciutadà és el millor estímul que trobem aquelles persones que ens trobem al consistori per a continuar assumint nous reptes.

M’agradaria convidar a tots aquells que aquests dies no han marxat de vacances a prendre part d’aquesta celebració. Sens dubte serà la millor manera de donar reconeixement del treball que, des de Begues Parc, s’ha fet a favor de tot el municipi.