Amb l’inici del curs ens retrobarem aquest setembre amb una iniciativa municipal de suport al comerç local com és la campanya “Comprar a Begues és millor”.

 

És sens dubte aquesta campanya una excel·lent proposta per posar en valor una part fonamental de la vida d’un municipi com són les seves botigues i el conjunt dels seus establiments comercials. Allà trobem una font per a la creació de riquesa i ocupació a la nostra vila. Però, més enllà, trobem també com a consumidors el millor aparador al que podem mirar.

Els comerciants locals ens ofereixen la proximitat de la seva presència. Però a banda d’aquest fet posen al nostre abast el seu coneixement especialitzat dels productes i, el que també és especialment ressenyable, ens ofereixen un assessorament a mida.

Per aquest motiu hem de tenir ben present que quan realitzem les nostres compres sense sortir de Begues, estem aconseguint un benefici múltiple. Per una banda el que obtenim en realitzar sense necessitat de desplaçar-nos aquest consum especialitzat i a mida. I per una altra estem donant la nostra confiança a les persones emprenedores de Begues que s’esforcen diàriament per a, tot i les dificultats, continuar sumant a la recuperació econòmica.

El setembre serà, un any més, un moment en el que incrementarem en part el nostre consum. M’agradaria que, tots i totes, arribat el cas, pensem en tot el que el comerç local pot oferir-nos. No és poc, certament.