El Club de Begues torna enguany a oferir la possibilitat de prendre part de les seves olimpíades

 

En començar aquest mes reflexionava sobre tot el que ens proposa el nostre municipi quan arriba el mes d’agost. Aquest és un municipi que, tot i baixar el seu ritme, no s’atura per vacances. Un dels millors exemples que trobem és la celebració de les olimpíades en categoria sènior que ens proposa el Club de Begues i que tenen lloc entre aquest 16 d’agost i el proper dia 31.

Aquesta és una iniciativa especialment destacable, ja no només perquè se celebri en un mes poc habitual per a les propostes de lleure o esportives, sinó perquè ens proposa una activitat física en el marc d’una època tradicionalment vacacional. Des de l’Ajuntament de Begues hem treballat al llarg dels darrers anys, i continuem treballant, per tal de fer de la promoció de l’esport una de les nostres senyes distintives. Volem que el major nombre possible de veïns i de veïnes incorpori l’activitat física a les seves rutines habituals.

Som conscients que un dels principals problemes de salut que afrontem en l’actual societat és el sedentarisme i totes les malalties que se’n deriven. Per aquest motiu, dins de les nostres capacitats i competències, provem de posar al servei de la població aquelles eines que facilitin i animin a practicar esport: la recuperació de la gestió directa i la dinamització de la piscina; la recent millora dels accessos a aquest equipament; la creació de nous vestidors al camp d’esports; la instal·lació de màquines d’exercici a l’entorn del Camí Ral; la remodelació del skatepark o la posada en marxa d’una pista de pàdel en són exemples recents d’aquesta voluntat.

Les olimpíades entronquen amb aquest esperit de fer accessible l’activitat física a tothom i, a més, des d’una perspectiva lúdica. Al cap i a la fi aquesta és la millor manera de promoure l’esport: demostrant que la seva pràctica no és un sacrifici, és una diversió.