Diumenge tenim una possibilitat més d’apropar-nos a l’important teixit associatiu amb el que comptem al poble

 

Per a Begues la Mostra d’Entitats, que aquest diumenge celebra la seva dotzena edició, és un esdeveniment que va molt més enllà de la promoció de les associacions que en formen part. Al nostre poble ens preuem de comptar amb una capacitat de participació i mobilització poc habitual, i la mostra és un d’aquells moments en els que tenim la possibilitat de visibilitzar aquest tret característics. Només haurem de passejar entre els estands per a adonar-nos de la gran quantitat de propostes que tenim al nostre abast gràcies al teixit associatiu.

La difusió del coneixement, la cultura popular, l’esport, la solidaritat… Pràcticament totes les parcel·les que conformen el nostre lleure estan representades en les entitats del poble.

Ara que comencem un nou curs i estem planificant com viurem al llarg dels propers mesos el nostre dia a dia és un moment perfecte per a fer un cop d’ull a les nostres entitats i per a considerar què és el que ens ofereixen. Poques o moltes, de ben segur que tots i totes tenim a la nostra disposició algunes hores al llarg de la setmana per a dedicar-nos a nosaltres mateixos. No dubteu a visitar la Mostra d’Entitats per a trobar activitats que poden ser del vostre interès. De ben segur que en trobareu.

De la mateixa manera trobo que és una excel·lent oportunitat per a posar en valor el treball que duen a terme tantes i tantes persones del municipi des de les entitats. Una passejada per la mostra és també una manera d’adonar-nos de quants veïns i veïnes destinen de manera desinteressada una part del seu temps en favor de la resta del municipi. Vagi per a totes elles el meu reconeixement i l’agraïment de Begues.

Aquest diumenge tots i totes tenim, doncs, una cita inexcusable amb les nostres entitats. No hi podem faltar.