Aquesta legislatura continuaré defensant els interessos del nostre municipi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona

 

En el nostre dia a dia intervenen moltes administracions. Entre elles es troba l`Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), un ens que aplega des del 2010 les competències que havien exercit la Mancomunitat de Municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Entitat del Medi Ambient i l’Entitat Metropolitana del Transport.

En aquest espai conformat per 36 municipis vivim una realitat molt concreta. Som 3,2 milions de persones que es relacionen de manera estreta com si fóssim un única gran ciutat. És fins i tot habitual haver nascut en una d’aquestes poblacions, establir-se en una altra, treballar en una tercera i, fins i tot, decidir que els fills estudiïn en un municipi diferent als anteriors. Compartim de la mateixa manera serveis tan importants com, per exemple, els transports, i fins i tot tenim trets culturals comuns que ens identifiquen.

Per tots aquests motius té sentit que existeixi una administració que treballi per tal d’establir polítiques comunes que ens ajudin a desenvolupar-nos com a territori i a millorar el dia a dia de les persones que viuen en aquesta part essencial del nostre país.

En aquesta legislatura tindré l’honor de continuar defensant els interessos del nostre poble a l’AMB i ho faré, a més de continuant amb les meves responsabilitats com a consellera, també com a portaveu del grup metropolità de Junts per Catalunya. Personalment és un orgull treballar en primera línia de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per col·laborar en construir el model de futur d’allò que alguns anomenen la gran Barcelona.

Tenim per endavant grans reptes relacionats amb el transport, el medi ambient o la cohesió social i ens trobem en un moment clau per a fer front a algunes de les qüestions més importants en aquests àmbits. És fonamental el que decidim avui des de l’AMB.

No tinc cap dubte de que mentre més brillant sigui el futur de l’àrea metropolitana, més ho serà també el de Begues.