El proper divendres dia 20 de gener celebrarem la inauguració oficial de la reurbanització d’aquesta via

 

La reurbanització del camí Ral realitzada ha estat molt més que una millora puntual d’una de les principals vies amb les que compta Begues. Els treballs duts a terme exemplifiquen també quines són les principals línies de les polítiques municipals per als espais públics. Les obres han donat un nou sentit a aquest espai, no només pensant en els veïns i veïnes de la zona, sinó també en el conjunt de la població.

El nostre és un municipi que val la pena gaudir. La tranquil·litat del nostre entorn, la proximitat a la natura i la pròpia fisonomia de molts dels nostres racons ens conviden a viure Begues a peu de carrer. Però per tal que això sigui possible, és cert que hem de fer tot el possible per tal de donar protagonisme als vianants i a l’ús de la bicicleta. Aquesta ha estat en bona mesura la filosofia que es troba darrera del projecte que inaugurarem oficialment el proper divendres 20 de gener.

No voldria en tot cas deixar d’esmentar el suport que hem rebut per a que així sigui en el finançament i el desenvolupament de la reurbanització per part de la Diputació de Barcelona que estarà representada a la inauguració per la seva presidenta, Mercè Conesa. Les seves aportacions han estat imprescindibles per tal de portar a bon port una proposta de la magnitud d’aquestes obres.

Amb l’actuació realitzada hem transformat un espai no només en la seva aparença física sinó que, el que potser és més important, també ha canviat en el seu ús. Ara el camí Ral és una via per a caminar i trobar-se amb d’altres beguetans i beguetanes o per circular de manera segura en bicicleta. És, en definitiva, una eina que ens ajuda a viure millor, a apropar-nos més al nostre municipi i a la gent que hi viu i que encaixa perfectament amb l’esperit de qualitat de vida i tranquil·litat que predomina a Begues.

Amb aquesta mateixa filosofia de comunitat i proximitat m’agradaria convidar-vos a prendre part de la inauguració de divendres 20 a partir de les 16 h. Fem d’aquest moment una festa ciutadana més i una excusa més per gaudir en els nostres espais públics del municipi en el que vivim.