Aquest cap de setmana la solidaritat torna a ser protagonista a Begues amb la celebració del “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”.

 

Al llarg d’aquests propers dies podem tornar a demostrar que a Begues ens preocupem pels demés, que som capaços de fer nostres les seves preocupacions i neguits. Aquest dissabte 11 de juliol el Centre Excursionista de Begues organitza una jornada formativa de socorrisme i primers auxilis al Centre Cívic El Roure que comptarà amb la participació del nostre cirurgià beguetà de l’Hospital de Viladecans, en Carles Ortiz. És una magnífica oportunitat per a adquirir els coneixements que ens permetin ser d’utilitat si hem d’atendre a algú que es troba en una situació crítica.

I l’endemà, diumenge 12, podrem participar activament en el suport a aquells que pateixen. La piscina municipal torna a obrir les seves portes al programa “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. A partir de les 10.45 h allà es duran a terme com cada any diferents activitats, amb la participació de voluntaris i entitats. Però els veritables protagonistes hem de ser nosaltres, el conjunt de les persones que vivim a Begues, a través de les nostres aportacions.

Sempre que tinc l’oportunitat de destacar algunes de les qualitats que crec que sumem al nostre poble, una de les primeres que haig d’esmentar és la solidaritat, la proximitat i la calidesa que demostren les persones que hi viuen. Es fa difícil avui en dia trobar una població on encara existeixi una preocupació tan viva i sincera pels demés com la que dia a dia constatem a Begues.

Ens preocupem per les grans causes. Però també per les petites. De ben segur que la majoria de vosaltres heu tingut la possibilitat en algun moment o en un altre de rebre el suport d’aquells que us envolten. Així hem de treballar per a que continuï sent. Volem continuar en un municipi on ens preocupem per com de bé vivim nosaltres, però també pensem en com de bé han de viure els demés.