Inaugurem oficialment la remodelació d’aquest espai, un dels edificis emblemàtics de Begues

 

El nostre municipi gaudeix d’un ampli ventall d’activitats. A les que promovem des de l’Ajuntament hem de sumar aquelles que provenen de les entitats i que fan, que en el seu conjunt, Begues disposi d’una àmplia oferta formativa, esportiva o cultural.

Però aquest fet, que per si sol és positiu, ens planteja un repte important com a administració com és poder oferir i disposar d’uns equipaments municipals que puguin estar a l’alçada de les propostes que han d’acollir. Al llarg d’aquests darrers anys a Begues ens hem esforçat per tal de que sigui així. Probablement els exemples més significatius els trobem en la posada en marxa del Centre Cívic El Roure i de la Biblioteca La Ginesta. A dia d’avui podem afirmar que aquests dos espais són una part fonamental de la nostra vida cultural, formativa i lúdica.

De la mateixa manera hem avançat en d’altres aspectes, com en la millora dels equipament esportius a través de la recuperació de la gestió de la piscina coberta, amb la creació de nous vestidors a la piscina descoberta o amb la futura construcció de nous vestidors al camp de futbol.

Avui divendres fem una passa més en aquest camí inaugurant la reforma realitzada al Petit Casal que permet allotjar-hi serveis com Ràdio Begues o formacions per a adults alhora que acull diferents entitats del municipi relacionades amb el territori. Aquest projecte és una doble satisfacció. En primer lloc perquè ens permet continuar completant la nostra xarxa d’equipaments. Però a més el treball realitzat a l’edifici que encara coneixem carinyosament com el “Colmado” ens ofereix la possibilitat de potenciar l’ús públic d’aquest espai emblemàtic.

Sempre diem que ens sentim orgullosos del ric patrimoni amb el que comptem a la nostra vila. Doncs quan aquest patrimoni es posa al servei diari de la nostra població encara ens podem sentir més satisfets.