Un cop més de l’Ajuntament farem tot el possible per tal que aquestes festes siguin inoblidables

 

Al llarg d’aquests dies comencem a gaudir de les primeres activitats que tindran lloc a la nostra vila durant el període nadalenc. Seran més de trenta, en un esforç destinat a que tothom pugui gaudir d’unes dates com aquestes amb la companyia de la tradició i de totes aquelles activitats que habitualment ens donen sentit a aquests dies. Des de l’Ajuntament ens sentim una part important en tot el que passarà en les properes setmanes. El Nadal és una època de l’any que vivim amb els que tenim més propers, amb les nostres famílies i amics, però que també compartim amb tot el municipi.

La joia dels nens veient passar els Reis Mags o fent cagar el Tió, l’alegria compartida en la revetlla de Cap d’Any o la solidaritat que de ben segur demostrarem, són també una part fonamental d’aquestes festes. Aquesta celebració la gaudim a les nostres llars, sí, però també impliquen un treball important a desenvolupar com a població. Un cop més voldria que tinguem presents a totes aquelles persones que posaran una part del seu esforç al servei de tots els seus veïns i veïnes.

De la mateixa manera ens impliquem en una part destacada del Nadal com són les compres. Un cop més, juntament amb els comerciants de la nostra vila duem a terme una campanya destinada a engrescar els veïns i veïnes a apropar-se al comerç local. L’especialització, la varietat i el tracte personalitzat que ofereixen fa que valgui la pena apostar per un sector que, a més, és un motor per a l’ocupació i l’economia del municipi.

Des de l’Ajuntament ens sentim doncs especialment compromesos amb aquestes dates. Els que venen seran uns dies especials i, a les nostres mans, està provar d’ajudar a que siguin unes molt bones festes per a tothom. Us puc garantir que podeu comptar amb tota la nostra voluntat i esforç per a que així sigui.