Vull aprofitar aquest espai per tal de fer una crida a la participació a les properes eleccions del 21 de desembre

 

Som moltes les persones que confiem en la política com a principal eina per a la resolució dels conflictes socials. Sabem que el diàleg entre postures, el debat i els acords són l’única via que s’ha demostrat fins al moment capaç de fer-nos avançar com a societat i com a país. Aquest proper dijous dia 21 de desembre estem un cop més cridats a les urnes en unes eleccions que arriben en un moment difícil, ple d’incògnites per resoldre. Ens costarà trobar un moment en la nostra història recent en el què les postures s’hagin polaritzat tant i en el que els sentiments es trobin tan a flor de pell.

Voldria aprofitar aquest espai institucional per a convidar-vos a tots i a totes, independentment del vostre signe polític, de la vostra opinió sobre el procés d’independència català i, fins i tot, per sobre de la consideració que tingueu de la classe política, a que aneu a votar. Els ulls de mig món ens miren i ho fan, en bona mesura, amb una mirada de preocupació. Ara tenim l’oportunitat d’oferir una resposta ferma i contundent a favor dels valors democràtics, amb una votació que sigui massiva i que enviï un missatge clar: “els catalans i les catalanes som gent de pau, gent que aposta pel diàleg entre les diferents opinions que ens representen per a viure en una societat justa i en pau”.

Sé que a Begues aquest és l’esperit que ens fa, dia a dia, créixer i millorar com a municipi. Sempre he fet públic el meu orgull per ser l’alcaldessa d’una població en la qual els seus veïns i veïnes demostren constantment la seva capacitat d’involucrar-se en propostes solidàries, en el desenvolupament de les nostres entitats o en qualsevol activitat o iniciativa que requereixi de la seva participació. Ens preocupa la societat en la què vivim i cap a on camina i, el que és més important, sabem que amb la nostra aportació individual podem marcar també grans diferències.

Aquesta és la clau de qualsevol procés electoral. Cada vot és important. Cada opinió és necessària. Perquè, al cap i a la fi, una majoria no deixa de ser també, la suma de moltes parts. Aquest proper dia 21 podem marcar una gran diferència amb un gest ben petit.