Aquest diumenge s’inaugura El Fixu, un espai que continua ampliant les propostes que ofereix el municipi al nostre jovent

 

Cada edat, cada etapa de la vida, té unes necessitats concretes. Aquesta és una realitat que tots i totes hem experimentat amb el pas dels anys. Des de l’Ajuntament de Begues som conscients d’aquest fet i provem que la nostra actuació s’adapti també a l’evolució de les necessitats dels veïns i veïnes en funció del moment de la vida en la qual es trobin.

Així, de la mateixa manera que treballem per tal de posar en marxa el centre de prestació de serveis per a la gent gran, per exemple, també pensem en els i les nostres joves amb actuacions com la promoció d’habitatges públics de lloguer, l’elaboració del projecte del futur Casal de Joves o la posada en marxa, aquest mateix diumenge d’un nou espai per al seu lleure, El Fixu.

Aquest nou punt de trobada per al i les joves, que en cap cas substituirà el projecte del Casal Jove en el qual continuem treballant, vindrà a ampliar les possibilitats d’oci d’aquest col·lectiu. Voldria posar en valor com és d’important el temps que passen els joves dedicant-lo als seus propis interessos, més enllà de la formació i altres obligacions. Si pensem en la nostra pròpia joventut, hem d’admetre que a través del lleure vam créixer com a persones: vam aprendre a relacionar-nos, vam incorporar valors que encara avui dia ens acompanyen i ens vam apropar una mica més a ser les persones adultes que poc després vam esdevenir.

En un municipi com el nostre, en el qual els grans centres d’oci són menys accessibles del que ho són per al jovent d’altres poblacions properes, és important que des de la pròpia administració donem suport també a aquesta part tan important per al desenvolupament personal. Diumenge farem una passa més per tal de continuar acompanyant els i les joves en el seu creixement.