El passat 18 d’octubre inauguràvem el Centre Cívic El Roure amb la il·lusió que es convertís en un equipament de referència, no només al nostre municipi sinó a tota la comarca. En només un mes de funcionament podem dir obertament que el que era el nostre objectiu s’ha fet realitat.

 

Les xifres parlen per sí soles. Durant les primeres setmanes de funcionament gairebé 1500 espectadors han omplert les butaques del teatre Goula per gaudir d’algun dels espectacles programats com les funcions de SpaidArt o l’actuació del Mag Lari. També es preveu que sigui un èxit l’obra Mamma mia que la companyia de teatre de Sant Joan de Déu representarà el proper dissabte 29 de novembre.

Més enllà d’oferir una programació estable d’espectacles, el Centre Cívic ha esdevingut un lloc de trobada per a molts beguetans i beguetanes que ja han pogut gaudir de serveis com la biblioteca, l’Espai Nou per a la gent gran o el Punt Jove. L’equipament també ha estat l’escenari escollit per a celebrar jornades de formació, reunions sectorials i presentacions de llibres. Les exposicions també tenen el seu propi espai i actualment ja n’hi ha de programades per a l’any vinent.

El Centre Cívic ha començat el seu camí amb força. Això ha estat gràcies, en part, a la confiança d’entitats, professionals i ciutadania que des del primer moment han fet seu aquest equipament i l’han ajudat a créixer. En només un mes s’ha convertit en un referent per a tots nosaltres i estic convençuda que en poc temps ho serà també per a tots els ciutadans i ciutadanes del Baix Llobregat.

Un cop més, us convido a gaudir del Centre Cívic, a que feu vostre cadascun dels seus serveis i els seus racons, a que ens ajudeu a regar diàriament aquest roure que ja s’ha convertit en el centre de la vida social i cultural del municipi.