Avui voldria posar en relleu la tasca extraordinària que realitzen les entitats de Begues i lloar-les pel seu impacte positiu en la nostra comunitat.

Dissabte es produirà a Begues un fet excepcional: tres entitats que compleixen enguany els deu anys celebraran juntes l’aniversari. A partir de les sis de la tarda i a la plaça de l’Ateneu, la Colla Castellera Els Encantats, els Timbalers de Begues i el Club Rítmica organitzaran conjuntament una festa d’aniversari oberta a tot el poble.

Quin gran exemple de treball en equip i col·laboració! Es tracta d’un fet excepcional perquè tres entitats d’àmbits diferents es coordinen per organitzar un acte conjunt. El que podria semblar normal és que cadascuna d’elles celebrés l’aniversari per la seva banda, amb la seva gent i les seves pròpies activitats.

Però Begues no és un municipi normal. Ja fa temps que les entitats de casa nostra ho demostren, i que treballem per generar sinergies entre l’ampli teixit associatiu beguetà. Una tasca que es palesa en la Taula d’Entitats, òrgan d’on han sorgit, entre altres, la idea de fer les jornades de portes obertes perquè la ciutadania s’acosti al funcionament diari de les entitats: entrenaments, assajos, reunions, activitats, tallers… De fet, aquest mes de juny i al setembre, octubre i novembre encara hi haurà nombroses propostes organitzades per les pròpies entitats per donar-se a conèixer i obrir-se al poble.

No us descobreixo res si us dic que Begues és un municipi amb un teixit associatiu molt ric, el qual es plasma cada any en la Mostra d’Entitats. Però potser sí que hauríem de ser tots més conscients que aquestes entitats estan formades per persones amb una gran passió i vocació de servei, que treballen incansablement per canalitzar les seves aficions alhora que contribueixen de manera majúscula a generar activitat ciutadana i fomentar la cohesió social al poble.

Per això, avui voldria posar en relleu la tasca extraordinària que aquestes entitats realitzen i lloar-les pel seu impacte positiu en la nostra comunitat. Sense el seu compromís i dedicació desinteressada, la vida al nostre poble seria molt més apagada. I gràcies també a la gent que en forma part, per la seva passió per ajudar els altres i millorar així l’esperit de Begues.