A Begues som conscients de la importància dels nostres infants. Per això provem de potenciar al màxim les seves virtuts i els oferim totes les eines necessàries en tots els àmbits i en un entorn natural privilegiat.

Recentment, he tingut dues noves oportunitats de comprovar l’enorme implicació dels infants de Begues amb el seu poble. Una d’ells ha estat la cloenda del programa Cueme de foment de la cultura emprenedora a l’escola. I l’altra, la presentació de les conclusions del Consell d’Infants en el tancament del curs 2022-2023. Han estat dues excel·lents oportunitats per a constatar l’enorme potencial que té Begues en els nostres ciutadans més petits.

La infància és una etapa crucial en el desenvolupament d’un individu i té una gran importància en la societat en la qual vivim. És durant aquesta fase que es formen les bases fonamentals per a un futur saludable i exitós. Les experiències, l’educació i els valors adquirits durant la infància tenen un impacte durador i influeixen en la manera com els nens i les nenes es converteixen en adults.

La infància és un moment clau per al creixement físic i cognitiu, per la qual cosa és fonamental proporcionar als infants un entorn ric en estímuls i oportunitats d’aprenentatge. També hem de posar èmfasi en la seva formació en valors i actituds, i en el fet que aprenguin a establir vincles afectius i a desenvolupar habilitats socials essencials. Crec, sincerament que a Begues cobrim totes aquestes necessitats per als nostres infants.

A Begues som conscients de la importància dels nostres infants. Per això provem de potenciar al màxim les seves virtuts i els oferim totes les eines necessàries en tots els àmbits (educatius, socials, esportius, culturals, de lleure…) i en un entorn natural privilegiat. Per alguna cosa celebrem efusivament el Dia Mundial dels Drets de la Infància i participem en els projectes de les Ciutats Amigues de la Infància.

Vull felicitar tots els infants que han participat enguany en el curs de Cooperatives CUEME, així com als representants escolars en el nostre Consell Municipal d’Infants. Gràcies per la feina feta. El vostre benestar és la nostra prioritat. Que tingueu un molt bon estiu.