Les vostres veus són les que donen vida a la nostra democràcia local i ajuden a conformar les polítiques que afecten a tothom.

Diumenge passat, Begues va celebrar unes noves eleccions municipals. Al marge dels resultats, vull expressar el meu sincer agraïment a tota la ciutadania que hi va participar. La vostra presència i els vostres vots són fonamentals per la democràcia i l’exercici dels drets de tots i totes. Valoro profundament el compromís cívic demostrat pel veïnat de Begues.

És indiscutible que les eleccions municipals són un moment crucial per a la vida política d’un poble. És el moment en què la ciutadania té l’oportunitat de triar els seus representants i influir directament en el rumb del seu municipi. Les vostres veus són les que donen vida a la nostra democràcia local i ajuden a conformar les polítiques que afecten a tothom.

Malgrat el descens en la participació respecte als comicis del 2019 (un fet generalitzat a tot Catalunya), considero molt important el fet que totes les persones que diumenge us vau desplaçar al Centre Cívic El Roure per exercir el dret a vot representeu una veu forta i decidida. Les vostres opinions i inquietuds són el motor que impulsa el desenvolupament del nostre municipi.

Així doncs, vull reiterar el meu més sincer agraïment a tots els beguetans i beguetanes que vau votar, independentment de les vostres preferències polítiques. La vostra participació és vital per al funcionament de la nostra democràcia i estic profundament agraïda per la confiança dipositada en el futur de Begues.

Estic segura que tots els regidors i les regidores que a partir del 17 de juny conformarem el nou consistori coincidiran amb mi que els vostres vots es transformaran en el compromís per part nostra  a l’hora de treballar per un municipi millor per a tothom des del respecte per la voluntat democràtica manifestada a les urnes. Un poble acollidor, que mira cap al futur amb optimisme i preparat per afrontar els reptes que vindran.

Vull acabar tot donant les gràcies als ciutadans i ciutadanes que van exercir les funcions encomanades al capdavant de les meses electorals, així com a tot el personal municipal que va fer possible el bon funcionament de la jornada de votacions i de tots els seus preparatius. Una maquinària electoral que, sembla ser, haurem de tornar a posar en marxa d’aquí a poc menys de dos mesos…